Sunday, December 26, 2010

toDOlist:)




hai semua :)

HAHA tatahulahh sejak akhir akhir nihh makin rajin pulakk menulis di belogg . mungkin bahana lepas nih da naik sekola , so takk kan dapatlah menaip untuk meluahkann ape yang terbuku di hati . lepas nih siap lahh mana mana kertas kosong ! HAHA si gila menyonteng *ter ingat faaw sebab dulu selalu jee conteng dengan faaw . HAHA bak kata faaw kita menodai kertas suci <3 . HAHA ayat budak bm dapat A nehh ngee~

okayy ! 
memandangkann tajuk besar aQ hari nih ialah to do list , so nak tulis lahh ape yang patut di buat . perasaan nih pon datang bila ibu cakap sabtu minggu depan kita dah bertolak balik klang . meann ? ? HOLIDAY is overr bhaii . sangat bosann lahh
tengok gamba nihh pantai ponn dah kosong betapa melambangkan cuti dahh habis
dan sekolah pon bermula :(

so , ape yang patut buat start sekarang ? ? HAHA to do list
 to do list board ! nak letak lahh kat locker next year :)

 <3 mengemas beg segala bagasi , buku dan sebagainya
 <3 start iron baju sekola sikit sikit nanti senang kann ?
 <3 menyiapkan semua homework yang dah tertunggak
 <3 kemas bilik tuhh yang bak kata adik dah macam ape
 <3 start fikir yang sekola tuh bukan prison
 <3 last but not least , ready for SPM

apekahh yang terakhir tuhh ? ? ready for SPM ? ? wehh next year aQ dah 17 tahun lahh . semua ingat aQ kecik lagi ! siap ade yang cakap aQ neh sekola rendah ! memang tak patut . HAHA . tape lahh nampak sangat aQ kecik , so masih boleh lah dapat duit raya untuk tahun yang berikutnya . ngee ~~

so , cuti yang dah tinggal sikit sangat nih , kalau boleh nak manfaatkan betul betul . lepas nih nak dapat cuti lagi payah . tadi baru dapat berita yang 21 nihh dah nak ujian diagnostik . so kat rumah kena lahh enjoy puas puas sebab nanti kat sekola dah kena struggle nak masuk kelas pertama kann ? ? HAHA angan angan tinggi betul !

HAHA spirit pon dah datang ! dan sampai sini saje :) 
with that ,
SALAM

posted by ; didi
sunday
1837

terima kasih sebab baca sampai habis

2 comments:

  1. ujian diagnostik 21?
    dayah ckp 5 jan

    ReplyDelete
  2. entah lahh time daya tulis nehh 21
    sekali bukak fb 5 hb
    gi laa

    ReplyDelete