Monday, January 30, 2012

cemburu


kenapa ek nak ada rasa cemburu , jeles tak bertempat ? entah lahh aku pon tak tahu plus pelik , haigoo lagi nak jeles pasal benda tak ada faedah buat hape kann ? *ayat sedap kann hati :)
lain lahh tadi aku jeles gila kat budak budak MRSM yang dapat buat fast track kat overseas pulakk , good lahh MARA , memang lepas nehh aku nak jee sape sape mohom MRSM daripada mohon SBP . HAHA siapa kann tak jeles kalau dapat scholar overseas mara pakai result trial ? dah lahh trial bukan perfect ! wahh memang rezeki dia lahh . tuhh luqman pon same , dapat pergi UTP mara sponsor wah wah wah memang kau menang lahh daripada aku kann ? eh luqman , kau ingat takk cerita kita dulu dulu ? HAHA ingat takk ? kelakar bohh . lagi sejek dua menjak nehh , makin ramai aku jumpe budak satu sekolah agama , budak kelas kau yang nama fazliana . HAHA kecik dohh masa tuhh , darjah 5 ke 6 .

hari tuhh aku boleh pulak jumpe rashid bainal kat SHELL . pfffft feroz lah punye pasal , aku turun jee dari kereta boleh pulak dia jerit sekuat kuat tidak panggil nama rashid  , malu kott mase tuhh . dah lahh dengan pakai baju selekeh jee HAHA , tak ready langsung kalau nak terserempak dengan dia . last jumpe masa darjah 6 kott . HAHA kelakar jee . neh lagi lawak . HAHA ape kes main bagi bagi surat , pastuh ibu jumpe memang jadik makanan tong sampah lahh . apelah kau neh , dah tahu ibu aku tuhh garang , ade hati nak kasik kasik surat kat aku HAHA .

nampak tak aku nak cerita cover line ? sebenarnya nak cerita benda lain , pastuhh saje jee masuk benda lain kann ? ptuuih tak pandai lahh nak cakap , aku paling paling kalau tak tahan nangis jee , tapi sejak duduk rumah tough gila tak nangis nangis :) HAHA segan lah dengan ibu HEHE *gelak sekaranggg !

emm nak cakap boleh ? kepada si dia *emm sape sape yang terasa,
ehh boleh tak kau jangan nak show off sangat , sampai satu tahap aku rasa macam dah jelik nak dengar lahh ! emm kau jee kan yang baik , oke fine , pergilah kau bawak segala kebaikan kau , dan bagi bagi kat orang lain , PENAT lahhh

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

terima kasih sebab baca sampai habis

3 comments:

  1. ceh ceh jumpa kesayangan tk story pun kan :D

    ReplyDelete
  2. aimi kott : HAHA ape ceh cehh
    ami : mane nek cerita , malu lahh

    ReplyDelete